söndag 1 juni 2008

NPIRL-installation av PetGirl Bergman inför Nationaldagsfirandet


Här kommer ett viktigt medelande ifrån Tina PetGirl Bergman - ta chansen att se detta:





"Den 1 juni (12:00 svensk TID) börjar min scriptade installation att synas på gårdsplanen framför Second House of Sweden (Svenska Ambassaden i SL). Den som bit för bit växer i storlek för att den 6 juni bilda en komplett svensk flagga, bestående av sammanlagt 168 prims.


Flaggan färdiga storlek blir 30x48 meter. Man kan gå på den, titta på den, förundras över hur den blir till och betrakta den - tills den försvinner 22:00 (Svensk Tid) den 6 juni. Tills den självdör, helt enkelt, något som bara är möjligt i Second Life.




Detta är alltså en så kallad NPIRL-installation! (NotPossibleInRealLife), eller med andra ord: en unik konsthändelse i Second Life!




Installatione
n är skapad av mig - Tina (PetGirl) Bergman - idé och utförande i samarbete med Deirdre Boyer som gjort scriptingen. Installationen kommer att kunna ses från och med den 1 juni på Swedish Institutes sim till och med 6 juni under nationaldagsfirandets kväll."

2 kommentarer:

NYA TINAS UNIVERSUM sa...

Det är en lustig ”känsla” att veta att den var där... att jag drog ut alla prims en och en - för jag får inte länka dem för då fungerar de inte...

Och NU är de borta för alltid!

NPIRL

/Tina

Vira sa...

Hej Tina :)
Det var himla spännande att se flaggan växa fram.. och det är himla tomt utan den nu..