fredag 17 augusti 2007

Mina vänner - Engla Merlin


Berätta lite om vad du är för en filur i SL.
Jag är en glad, snäll filur som älskar att bara lata mig i SL. Det enda jag gör där är att umgås och ha kul, skulle aldrig falla mig in att göra nåt så jobbigt som att lära mig bygga, arbeta eller liknande. Ansträngande övningar får jag nog av i RL.

När blev du medlem och hur hittade du hit?
Jag föddes 22 feb 2007 och hittade dit tack vare ett program i svt där man diskuterade SL. Där fick man bl.a. se hur reportern gick på en konsert med Nat Moody. Jag bestämde mig för att testa, mest pga att det verkade så kul att flyga :) Allt verkade krångligt när jag väl kom in, jag är inte van vid sånt, men som tur var så blev min brorsa nyfiken på vad jag pratade om och när han var och hälsade på en dag så loggade jag in och han fick hjälpa mig att komma igång. Han föddes också i SL ett tag senare, hans avatar heter Hackendorf Merlin.

Vad var ditt första intryck av SL?
Mitt första intryck var att det var ett ganska hårt ställe med en del skumma typer. En dag den första veckan var en av mina få "bad days" i SL, jag fick höra att jag såg ut som en slampa och blev beskjuten två gånger. Utan att ens ha pratat med nån! :) Men sen, som en räddande ängel, hörde jag plötsligt någon säga: I´m from Sweden. Det var inte mig han pratade med men jag nappade direkt och ropade: Jag är också från Sverige! Och så möttes vi, jag och Jannne Janus. Blev bästisar och upptäckte SL tillsammans. Blev många skratt och galna upptåg och min syn på SL förändrades sakta men säkert. Nu älskar jag SL och är fortfarande helt fascinerad över hur många underbara personer som finns där.

Vad tycker du om att göra i SL?
Jag älskar att umgås och prata och med mina vänner, det har ju blivit flera riktigt nära vänner med tiden. Min favoritsysselsättning är förstås att vara med min soulmate Happy. Innan jag visste vad SL var så tyckte jag att det lät oerhört fånigt att man kunde vara partner med någon och att avatarer t.o.m. gifte sig med varann. Nu vet jag bättre. Eller så är JAG oerhört fånig. Äkta SL-känslor har drabbat mig hårt och jag och Happy har varit ett par i SL i snart 4 månader. Tillsammans med Happy blir det aldrig tråkigt och jag älskar honom.

Vilka brukar du oftast umgås med?
Happy, Pippi, Bo, Pimp, Anden, Jannne....m.fl...

När träffades vi första gången, minns du något från det mötet?
Jag tror att det var i Second Sweden. Jag har för mig att det var Jannne som sa att du också kommer från Jämtland ursprungligen och vi IMade lite med varann. Insåg att du var en sympatiskt och trevlig person. Lite senare förstod jag att du och Happy kände varann väl och ännu lite senare lärde du och jag att känna varann också.

Vilket är ditt favoritställe i SL och varför?
.....måste ju säga alla "hångelskogar" som jag och Happy ofta hamnar i. Vi har våra favoritställen. Jag hade sagt Second Sweden, om det gamla hederliga hade funnits kvar. Jag gillar SS fortfarande, men känner mig lite vilsekommen där nuförtiden. Det absoluta favvostället var ju Sweden Casino Beach, där jag träffade dom flesta av mina nuvarande vänner. Det är tragiskt nog helt väck nu.

Något mer du vill säga?
Ma går på stigom å leit oss opp över backan, bort millla åkrom opp, hitat vållom der bjällran pingel skvällt i jänsmästi. :)

5 kommentarer:

Ika Cioc sa...

Ängeln =) Dä förste je minns ta deg va frå n´Jannnes profil. Hän haad dett namn te profiln å je visst int vem du va. Sen börje n´Happy präta om dä å till schlut fick je råk dä =) Då försto je varför han tyckt om dä så möschö, du ä ju en fin och grejt e ståårs =) Töschö om dä mä!

Anonym sa...

Hej Engla Tyvärr så känner vi väl inte varandra så bra men det hoppas jag att vi kan ändra på... och vill du ha tips på en perfekt sak till till Happy så har jag nog lösningen :=)

Ika Cioc sa...

Ja, Engla. Det där jag skrev förut, verkar nog ingen ha fattat :)

Vi borde starta en egen grupp: surjämtar =)

*kram*

Anonym sa...

Tänk att två av mina absoluta favoriter i SL är surjämtar...Vad har jag gjort för ont??

Anonym sa...

Engla är exakt hur go som helst!

Vi träffades första gången dagen efter jag och Happy spelat trummor hos Natalie. Vi talade lite om bandet Kent.

Engla och Happy är så gulliga då de, om vi dansar eller svamlar, först den ena ursäktar sig, och sedan den andra. Exakt alla vet att de skall iväg och kramas lite ifred.