tisdag 13 november 2007

..:: Ny tävling ::..

Nu är det länge sedan vi hade tävling här. Den här gången undrar jag vilka de här två filurerna är i vanliga fall? Vad brukar de heta när de är i Second sweden, är frågan?

Pris? Nja, det vet jag inte. De tidigare priserna har aldrig blivit "uthämtade" så.. det får väl stanna vid äran den här gången. Vinnare är den som först skriver rätt namn på filurerna som en kommentar här på denna sida. Vem sitter till vänster och vem sitter till höger?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Är det här en sån däringa kuggfråga?

Ika Cioc sa...

Inte alls, de här två dök upp och såg ut så här, häromkvällen.. I vanliga fall så är de "människo-avor".

Ika Cioc sa...

Menne.. kom igen nu då! Jag kan meddela att bakom de där avorna gömmer sig två mycket kreativa damer, som vi har att tacka för en hel del.. Nurå?

Anonym sa...

Börjar förnamnen möjligen på C respektive K? Har för mig att jag sett dem eller någon av dem som häst på dansbanan för jättejättelänge sedan (SL-tid).

Unknown sa...

får man göra en gissning? Eller måste man vara säker? Om svaren är nej och ja, i den ordningen, kan jag inte annat än säga KAJA och Carina - från vänster till höger.
Vad vann jag? hehe
juni

Anonym sa...

Nämen jag hann ju inte få svar på min fråga. Men då får jag väl gissa motsatt sittordning på damerna nu när du han före med att stava ut namnen.

Ika Cioc sa...

We have a winner!!!

Grattis till juniverse.. Duktigt!
Vad vill du ha i pris då?

Unknown sa...

Priset...hm
att så många som möjligt drar till commonwealth island och kollar in stääet. Det är många bra hjälporganisationer där, bl.a Peter Gabriels "Witness"

Ika Cioc sa...

Mja, jag har ju redan lovat att följa dig dit. De andra styr jag inte över, man jag kan i alla fall uppmana alla att besöka commonwealth. Himla bra prisönskning, må jag säga!

Lägg in en SLurl här, juni!

Unknown sa...

bra idé ika.
hit kan man dra oxå om man vill jamma på elven drums
här är det: http://slurl.com/secondlife/Commonwealth%20Island/48/116/24